Een website geoptimaliseerd voor Google

website geoptimaliseerd voor Google

Er zijn veel soorten websites. Een heel ander type website dan het online visitekaartje of het communicatiekanaal met de klant is de website waarmee we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk nieuwe klanten naar je website worden toegetrokken. Dit gebeurt door doorgedreven SEO of seach engine optimalisation. Je website komt hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo.Dit heeft uiteraard heel wat voordelen. Met een professionele aanpak krijg je meer bezoekers en meer klanten. Dit klinkt uiteraard zeer verleidelijk. Gemakkelijk is dit echter niet altijd. Google zelf waarschuwt constant voor bedrijven die uitpakken met slogans zoals “je website op nummer één bij Google”.

Gegarandeerd op de eerste plaats bij Google?

Sinds 2005 doen wij SEO met zeer goede resultaten en we mogen in alle bescheidenheid spreken met kennis van zaken. SEO is een zeer arbeidsintensief proces en vraagt constante aandacht. Geen enkele firma heeft een bevoorrechte relatie met Google (ook dat is een fabeltje dat Google zelf ontkracht) en er kan er maar één op de eerste plaats staan. Dus is en blijft het knokken om vooraan te geraken en te blijven. Na de recente updates die Google heeft gedaan aan zijn algoritmes zijn er ook geen geheime trucjes meer.  Google heeft met de nodige software aanpassingen aan zijn zoekmachine alle achterpoortjes gesloten. Enkel SEO volgens de regels van de kunst werkt nog, en dat is maar goed ook.

Wat kan je verwachten van een geoptimaliseerde site?

Hoe goed je kan scoren in Google hangt af van de concurrentie in je sector, de tijd die je hiervoor kan uittrekken en het budget dat je hieraan wilt besteden. Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren om na te gaan wat de mogelijkheden zijn binnen je sector. Je mag een eerlijk antwoord van ons verwachten. Wij spreken met ervaring!