Contacteer ons vrijblijvend!

Vraag een gratis offerte voor je website of onze SEO diensten!

SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten over heel Vlaanderen en Brussel.

goedkope website laten maken

Vraag je gratis en vrijblijvende offerte!

Als wij spreken van een goedkope website dan bedoelen we een website die past bij je onderneming. Een website zonder overbodige toeters en bellen.

Je hebt geen Rolls-Royce nodig om naar te bakker te rijden. Evenmin moet je duizenden euro's uitgeven aan een website waarvan je enkel de basisfuncties gebruikt.

De meeste zelfstandigen en KMO's hebben enkel nood aan volgende zaken:

  • Professionele opmaak
  • Enkele pagina's om producten of diensten voor te stellen.
  • Een contactformulier
  • Een grondplan met wegenkaart
  • Een fotogallerij

Is dit het type website dat je zoekt? Dan moeten we zeker eens praten. Je kan bij ons een goedkope website laten maken die aan al deze voorwaarden voldoet. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend!

Please enter your name.
Please enter a message.

Privacy Statement - GDPR: Wij respecteren uw privacy! Uw email adres en verdere gegevens die u ingeeft via het contactformulier op onze website worden enkel gebruikt om een eventueel antwoord te geven op uw vraag of opmerkingen. Uw gegevens worden binnen de 6 maanden gewist. U wordt niet ingeschreven op een nieuwsbrief, uw persoonsgegevens worden niet verder verwerkt en worden niet doorgegeven aan derden.

Slimonline-logo
contact-webmaster4