Goedkoop webdesign

Goedkoop webdesign is niet noodzakelijk slechter dan maatwerk! Een website maken kan immers op verschillende manieren gebeuren. Je kan het vergelijken met een restaurant. Net zoals je kan kiezen voor een vijfgangenmenu à la carte kan je ook opteren voor een menu aan een voordeelprijs of voor een lekkere dagschotel . Met een goede kok aan het fornuis zal elke formule eigenlijk even lekker zijn. De rekening aan het eind van je maaltijd zal wel enorm verschillen.
De reden hiervoor is duidelijk. Dit heeft alles te maken met een doorgedreven standaardisatie bij de dagschotel ten opzichte van een waaier aan mogelijkheden als je alles apart aan de kaart besteld.

goedkoop webdesign

Goedkoop webdesign door standaardisatie

Een website laten maken is hiermee te vergelijken. Het verschil tussen een gestandaardiseerde programmatie en een programma op maat laten schrijven is immens. Wanneer je als programmeur software dient te ontwikkelen speciaal op maat van één bepaalde klant is dit enorm arbeidsintensief. Van de voorbereidende schematische ontwikkeling tot het schrijven van de software. Daarna testen, aanpassen en opnieuw testen tot de definitieve implementatie. Dit vergt heel wat gespecialiseerde arbeidsuren en dus zeer hoge kosten.

Goedkoop en toch professioneel ?

Het is onze filosofie om te werken met standaardmodules. Software die zijn deugdelijkheid meer dan bewezen heeft. Mits enkele kleine aanpassingen kan die worden gebruikt voor de overgrote meerderheid van onze klanten. Dit is vanzelfsprekend een zeer grote besparing op de kosten.  Daardoor kost uw website beduidend minder, maar U moet op geen enkele wijze inboeten op de kwaliteit. Integendeel zelf, onze software modules zijn uitgebreid getest. U kan er van op aan dat er zeker geen kinderziekten meer in zitten. Goedkoop webdesign is daardoor zeker niet minderwaardig!

Krijg je een unieke website?

Betekent dit dat al onze websites er hetzelfde uitzien? Helemaal niet! De standaard software die uw website bestuurt werkt op de achtergrond. De opmaak is een aparte module, en die wordt naar uw wensen en smaak aangepast. Ook voor goedkoop webdesign nemen we de nodige tijd.
Wij vertrekken ook hier van een reeds opgemaakte design. We kunnen deze naar hartenlust finetunen en aanpassen zodat deze overeenstemt met uw kleuren en stijl.

Wat kost die goedkope website?

Een goede website maken hoeft dus niet echt duur te zijn. Wij pretenderen zeker niet van de goedkoopste op de markt te zijn. Daarvoor zouden we gebruik moeten maken van minderwaardige software, minder stabiele servers en dergelijke meer. Op dat moment wordt een zogezegd goedkoop webdesign dikwijls een bron van ergernis. We willen vooral tevreden klanten. We weten goed dat een klant die tevreden is van ons werk gemiddeld nog twee andere klanten zal aanbrengen die ook op zoek zijn naar een betaalbare en stabiel werkende website.

Hebt U interesse in onze diensten? U vindt alvast heel wat nuttige info op onze website.