Een website laten maken in Aalst?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Aalst en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Meer en meer mensen uit Aalst gebruiken het internet om informatie te vinden vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Dat betekent dat jij als zelfstandige je klanten het best kan bereiken met een professionele website.

Jij bent misschien nog niet voldoende aanwezig op het internet maar je concurrent uit de regio Aalst wel. Dat betekent meteen dat hij een sterk voordeel heeft ten opzichte van jou. En dat is echt niet nodig. Het is immers mogelijk om via onze diensten een betaalbare website te maken die bovendien snel online staat. Als je dat wenst kan je daarbij ook je eigen teksten en foto’s aanpassen. Zo ben je professioneel en betaalbaar aanwezig op het internet.

Aan webdesign in Aalst zijn er heel wat verschillende aspecten verbonden.

  • Het kostenplaatje van de website speelt onvermijdelijk een rol. Net zoals de meeste klanten wil ook jij een betaalbare website.
  • Niets zo frustrerend als maanden te moeten wachten vooraleer je nieuwe website online is. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele weken al vindbaar bent op het internet.
  • Wij doen het beheer van de website en bekommeren ons om back-ups en updates
  • Kleine aanpassingen zoals het verwisselen van een foto of het herschrijven van een tekst ben je wellicht zelf kunnen. Dat is met onze website geen probleem.
  • Je website moet ook niet alleen maar mooi zijn. Ze moet aansluiten bij de wensen en de eisen van jouw klanten.