Een website laten maken in Antwerpen?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Antwerpen en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Je hebt een zaak in de regio Antwerpen? Ook in jouw regio is er heel wat concurrentie voor uw product of dienst. Het is daarom belangrijk om het verschil te maken. Dat kan je doen door de prijs, een betere service maar ook door een betere uitstraling en bereikbaarheid.

Ook jouw klanten zitten op het internet. Een goede website laten maken is daarom belangrijk. Wij begrijpen dat je als zelfstandige niet de tijd hebt om je dag dagelijks met je website bezig te houden. Daarom maken wij voor jou een betaalbare website die snel online is en die je bovendien gemakkelijk kan aanpassen.

Als je webdesign in Antwerpen zoekt heb je ongetwijfeld een aantal eisen.

  • Je hebt als zelfstandige al genoeg te doen dus je wilt zelf niet overdreven veel tijd besteden aan het maken van de website
  • Je wil bovendien dat de website betaalbaar wordt gemaakt.
  • Je nieuwe website moeten er verzorgd uitzien en aangepast aan je doelpubliek
  • Je wilt dat je ook snel online bent
  • Als je kleine aanpassingen wil doen aan teksten en foto’s dan wil je die eventueel zelf kunnen doen
  • Je wilt ook dat je website onderhouden wordt en up-to-date blijft

Vraag vrijblijvend meer info!

Please enter your name.
Please enter a message.