Een website laten maken in Brugge?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Brugge en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Je kan in de omgeving van Brugge niet zonder een goede website. Mensen gaan op zoek naar informatie over producten en diensten. Ze raadplegen daarbij het internet. Als je zelf geen goede en moderne website hebt is dat zonde. Je laat immers je klanten weglopen naar de concurrentie. Dat is spijtig.

Een goede website hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw website binnen de kortste keren online staat. Bovendien zijn onze prijzen zeer betaalbaar en kan je zelf teksten en foto’s aanpassen.

Als wij professioneel webdesign in Brugge doen zorgen we ervoor dat onze website voldoen aan de meest uiteenlopende criteria

  • De websites die we maken hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  • We gaan snel aan de slag waardoor de website al binnen enkele weken op het internet te vinden is
  • Wij kunnen de website onderhouden maar je kan ook zelf altijd kleine aanpassingen doen
  • Wij zorgen ervoor dat jij als zelfstandige je tijd kan vrijhouden voor andere zaken
  • Het is belangrijk dat de site aansluit qua imago bij de prospecten en klanten die jij voor ogen hebt
  • Wij zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft