Een website laten maken in Brussel?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Brussel en Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


In de regio Brussel is er heel wat bedrijvigheid. Op zich is dat goed nieuws. Het betekent natuurlijk wel dat jij als zelfstandige niet de enige bent die een bepaald product of een bepaalde service aanbiedt. Je goed onderscheiden is dan ook de boodschap.

Het internet wordt daarbij belangrijker en belangrijker. Uit verschillende studies blijkt dat klanten meer en meer online op zoek gaan naar informatie. Als je in de regio Brussel actief bent is een goeie website hebben dus onontbeerlijk. Uiteraard wil je daarbij snel op het internet aanwezig zijn met je nieuwe site. je wilt ook dat je nieuwe website betaalbaar is en dat je die gemakkelijk kan aanpassen.

Jij zoekt webdesign in Brussel en heb wellicht ook een uitgebreid verlanglijstje

  • Je wilt dat je website op een betaalbare manier wordt gemaakt
  • Je wil dat je snel online bent met je website
  • Je vindt het belangrijk om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen aan foto’s en teksten
  • Je wil zelf niet dagelijks je hoofd breken over het maken en onderhouden van de website
  • Je vindt het belangrijk dat de sfeer en kleuren goed aansluiten bij het profiel van je klanten
  • Je wilt dat de website in de toekomst probleemloos blijft werken zonder dat je daar zelf teveel moet mee bezig zijn

Een goedkope website laten maken? Onze troeven:

Betaalbare sites

Onze websites zijn op maat van zelfstandigen in hoofd- en bijberoep, kleinere ondernemingen en vrije beroepen.

Snel online

Als zelfstandige heb je het al druk genoeg. In plaats van eindeloos te vergaderen zorgen we snel voor een eerste voorontwerp.

Geschikt voor mobiel

Elke website is standaard geschikt voor smartphones, tablets en desktop schermen. Meer dan 50% van jouw klanten surfen immers mobiel.

Beveiligd met  SSL

Zonder meerprijs krijgt je website een SSL certificaat mee. Je bezoekers surfen veiliger én je scoort er hoger mee in Google

Oog voor kwaliteit

Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing denken we graag met je mee zodat je meer bezoekers, aanvragen en klanten krijgt!

Uitbreidbaar

Je kan nu een goedkope website laten maken die gemakkelijk uit te breiden is. Zo groeit je website zonder probleem mee met je zaak.

Please enter your name.
Please enter a message.

Contact

Over SlimOnline.be

Welk weer is het vandaag aan de kust? (->naar pagina: vandaag is het ideaal weer om te beginnen aan jou nieuwe website!)