Een website laten maken in Hasselt?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Hasselt en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Er zijn in de regio Hasselt ongetwijfeld genoeg klanten te vinden voor de diensten of goederen die jij verkoopt. De vraag is natuurlijk hoe je die het best bereikt. Weet dan dat het overgrote deel van de mensen zijn informatie zoekt op het internet. Het is daarom belangrijk dat ook jij online aanwezig bent met een aantrekkelijke website.

Misschien denk je dat een site veel geld kost. Dat is helemaal niet meer het geval. Wij kunnen er voor zorgen dat jij binnen enkele weken al online bent met een relatief goedkope website. Nadien blijft het gemakkelijk om de teksten en foto’s aan te passen. Op die manier is kan je op een perfecte manier communiceren met je klanten in de regio Hasselt.

Geslaagd webdesign in Hasselt betekent dat we rekening houden met een waaier aan factoren.

  • Prijs. Een goede website moet betaalbaar zijn voor een zelfstandige in hoofd of bijberoep. we bieden daarom een aantal interessante pakketten aan op maat van jouw bedrijf.
  • Snelheid. Je wil geen maanden wachten op je nieuwe website. Ondertussen lopen je klanten immer weg naar je concurrent. Snel online zijn is dus de boodschap.
  • Gebruiksgemak. het is niet de bedoeling dat jij je moet gaan bezighouden met technische zaken. Wij maken de website, zorgen voor het onderhoud ervan en nemen back-up’s. Uiteraard kan je zelf altijd een tekst of een foto verwisselen als je dat wenst.
  • Professioneel. Elke sector is anders. Daarom zorgen we voor dat de look en feel van je website aansluit bij je doelpubliek.