Een website laten maken in Kortrijk?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = de scherpste prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Kortijk en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Als zelfstandige kan je in de regio Kortrijk zeker genoeg klanten vinden. Omdat veel van die klanten hun informatie online zoeken is de gemakkelijkste manier om hen te bereiken een goeie website. Als je het goed aanpakt is het een betaalbare en snelle manier om nieuwe klanten te vinden. Daarnaast is het ook een ideaal medium om bestaande klanten beter aan je te binden.

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen voor jou een betaalbare website maken die binnen enkele weken online staat. Om je klanten in de regio Kortrijk perfect te kunnen informeren blijft het nadien altijd gemakkelijk om zelf foto’s en teksten aan te passen.

Webdesign in Kortrijk is meer dan gewoon wat pagina’s online zetten. Wij beseffen als geen ander dat je hoge eisen stelt aan je website.

  • Je wilt op een betaalbare manier online gaan. Je hebt als zelfstandige al kosten genoeg dus de kostprijs van je nieuwe website moet binnen de perken blijven.
  • Je wilt niet eindeloos wachten. Hoe sneller je website online is hoe sneller je nieuwe klanten kan aantrekken. Binnen een paar weken wil je al het eindresultaat zien.
  • Technische zaken wil je overlaten aan je webmaster. Een kleine aanpassing aan teksten en foto’s wil je eventueel zelf doen. De software updaten en backups nemen laat je over aan je web bureau.
  • Het is voor jou belangrijk dat je website aansluit bij jou doelgroep. Een website gericht op vijftigplussers zal er anders uitzien dan een website gericht op kinderen. Wij zorgen dat je website jouw publiek aanspreekt.