Een website laten maken in Leuven?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Leuven en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Een website laten maken is ook voor zelfstandigen en bedrijven uit de omgeving van Leuven onontbeerlijk. Er is in die regio immers heel wat economische activiteit. Dat betekent ook dat klanten actief op zoek gaan naar informatie via het internet.

De beste manier om daarop in te spelen is vanzelfsprekend een eigen website. Op die manier kan je je aanbod op de allerbeste manier presenteren. Uiteraard heb je wel wat eisen voor je nieuwe website. Je wilt dat deze gemakkelijk aan te passen is, niet al te duur en al binnen enkele weken online staat. Gelijk heb je. De klanten in de regio Leuven wil je immers niet weg geven aan je concurrenten.

Als wij webdesign in Leuven gaan doen weten we dat klanten zoals jij een uitgebreide verlanglijst hebben

  • We weten dat prijs voor jou belangrijk is en zorgen ervoor dat we een betaalbare website maken
  • Tijd is geld. Hoe sneller je online bent hoe sneller je je klanten kan bereiken.
  • Daarom zorgen we dat je website binnen enkele weken al online is
  • Je wilt natuurlijk dat je website qua look en feel aansluit bij de producten of diensten die je verkoopt
  • Kleine aanpassingen bij je gemakkelijk zelf uitvoeren. We denken dan aan het aanpassen van een tekst of het verwisselen van een foto.
  • Als zelfstandige heb je wel wat anders te doen dan zelf je website te maken, teksten en foto’s toe te voegen en het deed uit te voeren. Dat nemen wij dus graag uit jouw handen.