Een website laten maken in Mechelen?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Mechelen en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Ben je een zelfstandige in de regio Mechelen? Ongetwijfeld zijn er dan voldoende klanten te vinden voor jou producten of diensten. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je die klanten vlot kan bereiken. Tegenwoordig doe je dat het best met een goede website. Een website is een goede investering. Immers, het is tegenwoordig mogelijk om een website te laten maken aan een interessante prijs die je toch zelf kan aanpassen. Wij kunnen er voor zorgen dat die website ook snel on line staat. Zo hoef je geen klanten te missen in de regio Mechelen.

Wij weten goed genoeg dat webdesign in Mechelen meer is dan gewoon maar een website maken.

  • Het is voor jou belangrijk dat je website snel op het internet te vinden is. Je hebt geen zin om maanden te wachten.
  • Je wilt dat je website er goed uitziet en past binnen het imago van je bedrijf.
  • Prijs speelt een belangrijke rol. Je wil zeker niet te veel betalen voor een kwalitatief goede website.
  • Als het nodig is wil je toch zelf kleine aanpassingen kunnen doen aan je website.
  • Van een webmaster verwacht je ook dat hij de zorgen en het onderhoud van je website overneemt. Op die manier kan je hier concentreren op de kernactiviteit.