Een website laten maken in Oostende an 't zeetje?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Oostende!

Bekijk onze prijzen


Klanten zijn tegenwoordig veeleisend. Dat is in de regio Oostende niet anders. Klanten houden ervan om perfect geïnformeerd te zijn vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Als jij dus het verschil wil maken is het belangrijk dat je je diensten of producten zo goed mogelijk gepresenteerd. Een website is daarbij noodzakelijk. Jouw prospecten en klanten halen immers heel wat informatie online.

Als jij dus geen goede website hebt en je concurrent wel loop je al meteen achter de feiten aan. Het goede nieuws? Wij kunnen voor jou een betaalbare en professionele website te maken. We zorgen dat je snel online bent. Op die manier is kan je je klanten in de regio Oostende nog beter van dienst zijn.

Je zoekt webdesign in Oostende? Onze website hebben je zeker heel wat te bieden.

  • Prijs is natuurlijk niet alles maar het speelt nog altijd een belangrijke rol. Daarom zijn onze websites prijs-kwaliteit bij de beste op de markt
  • Elke maand dat je niet op het internet bent verlies je omzet. Daarom zorgen wij ervoor dat je nieuwe site zeer snel online staat
  • Het design van onze website is aangepast aan jouw doelpubliek. We zorgen er voor dat de site qua sfeer perfect aansluit bij het imago van jouw zaak.
  • Je kan je nieuwe website gemakkelijk zelf aanpassen. Een foto of een tekst veranderen is kinderspel. Uiteraard zorgen wij achter de schermen voor het onderhoud van de website.