Een website laten maken in Roeselare?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Roeselare en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


Heb je soms het gevoel dat je je klanten in de regio Roeselare onvoldoende kan bereiken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De interessantste manier is om je producten of diensten voor te stellen is via een professionele website.

Via een website kan je 24 uur per dag je aanbod in de kijker zetten. consumenten gaan tegenwoordig altijd op zoek naar informatie via het internet alvorens tot een aankoop over te gaan. Dat is in de regio Roeselare natuurlijk niet anders. Wij kunnen je helpen om snel en betaalbaar online te zijn met je nieuwe website.

Voor web design in Roeselare kiezen wij altijd voor een professionele aanpak. We maken daarbij voor jou een website die je heel wat te bieden heeft.

  • Onze website zijn zeer betaalbaar. we kunnen onze sites aan een scherpe prijs aanbieden omdat we alle overbodige toeters en bellen achterwege laten. zo krijg je een professioneel resultaat zonder dat het je duizenden euro’s kost
  • Geduld is een mooie deugd maar wij vinden vooral dat het mag vooruitgaan. Daarom is het voor ons belangrijk dat jouw nieuwe website snel online staat en je nieuwe klanten oplevert.
  • We maken het je graag gemakkelijk. Het is bij onze websites zeer eenvoudig om zelf een foto of een tekst te wijzigen. Achter de schermen zorgen wij voor back-ups en software updates.
  • Je website moet ook je doelpubliek aanspreken. Daarom werken we graag met jou samen om het design af te stemmen op de smaak en de voorkeuren van jouw klanten