Een website laten maken in Sint-Niklaas?

SlimOnline.be maakt betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Al eens gedacht om online samen te werken? Een serieuze besparing op verplaatsingskosten, fileleed en extra tijdswinst = een betere prijs voor je nieuwe website. Wij zijn altijd maar 1 klik van je verwijderd! Vraag vrijblijvend meer info!


SlimOnline.be is een webdesign bureau met hoofdzetel in Oostende. Geïnspireerd door de verse zeelucht maken wij betaalbare websites voor klanten in de regio Sint-Niklaas en de rest van Vlaanderen!

Bekijk onze prijzen


In de regio Sint-Niklaas is er zeker interesse genoeg in de producten en diensten die jij aanbiedt. Wellicht ben je niet de enige. Ook jouw concurrenten dingen naar de gunsten van jouw klanten. Dat betekent dat je maar beter meteen het verschil maakt. Het verschil maken, dat kan je het best doen met een uitstekende website.

Misschien denk je dat een website nog veel geld kost. Dat hoeft zeker het geval niet te zijn. Wij kunnen voor jou een betaalbare website maken die je nadien ook gemakkelijk kan aanpassen. Zo kan je je klanten in de regio Sint-Niklaas op de hoogte houden van jouw aanbod.

Op zoek naar werkdesign in Sint-Niklaas? Als een eigen website maken houden wij rekening met de meest uiteenlopende zaken.

  • We maken het je graag gemakkelijk. Wij doen voor jou het onderhoud van de website. Uiteraard kan je zelf kleine aanpassingen uitvoeren.
  • Wellicht heb je graag dat de prijs binnen de perken blijft. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij maken daarom zeer betaalbare websites.
  • Je hebt ook geen zin om eindeloos te wachten vooraleer je resultaat ziet. Wij zorgen ervoor dat je website snel online is.
  • Het is ook belangrijk dat je website er goed uitziet. De sfeer is en de kleuren passen we aan volgens de sector waarin je actief bent. Zo spreekt je site maximum je klanten aan.