Heb je een eigen website nodig?

Een eigen website is tegenwoordig absoluut onontbeerlijk. En toch zijn er nog zelfstandigen die daaraan twijfelen. ‘Ik heb al een eigen facebookpagina en bovendien, een eigen website kost veel geld’. Twee argumenten die we in dit artikel gemakkelijk kunnen weerleggen.

Een eigen website

Professioneel imago

Een eigen website is belangrijk om professioneel over te komen bij je huidige en toekomstige klanten. Toegegeven, voor je echt trouwe klanten kan een facebookpagina volstaan. Je vraagt ze om je pagina te ‘liken’ en je kan contact houden. Dat is zeker waar. Maar hoe bereik je nieuwe klanten? En bovenal: hoe zorg je ervoor dat contact met je opnemen? Je moet goed scoren in zoekmachines, een eigen stijl en imago hebben en je diensten of producten zo goed mogelijk presteren. En dat lukt alleen met eigen website. Je bepaalt zelf de stijl en opmaak, welke informatie je wilt delen en je kan heeeel wat nieuwe bezoekers en dus klanten krijgen via zoekmachines zoals Google. Als je dus vooruit wilt met je zaak kan je eigenlijk niet om een eigen site heen. Een degelijke website laten bouwen is sowieso noodzakelijk.

Betaalbaar

Maar een website is toch duur? Dat hangt er maar van af. Veel bureaus hanteren nog altijd prijzen van 10 jaar geleden. Toen was het inderdaad gebruikelijk dat een eigen website een paar duizend euro mocht kosten. De bliksemsnelle evolutie in software en de gebruiksvriendelijkheid ervan maken dat voor ons mogelijk is om voor jou een professionele eigen website te maken voor een fractie van die bedragen. De prijs hangt ook af van het doel van je website. Waarvoor wil je je website inzette? Er zijn immers verschillende soorten websites. Met onze ruime ervaring in online marketing helpen we je graag om jouw eigen website te ontwikkelen in functie van de noden van je zaak.

Heb je interesse in een betaalbare eigen website? Neem dan zeker een vrijblijvend contact op met ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en we sturen je een zeer competitieve prijsofferte.