WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken? WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Wij gebruiken dit  om onze websites te maken. Nadien kan je gemakkelijk de website zelf aanpassen. In tegenstelling tot software op maat kunnen we je hiermee een budgetvriendelijke website voorstellen.

Wordpress website laten maken

Software op maat?

Een website bestaat niet alleen uit een grafisch ontwerp. Achter de schermen draait er gespecialiseerde software. Die maakt het mogelijk dat surfers via het internet de website kunnen bezoeken. Grote bedrijven hebben vaak zeer gespecialiseerde websites. Ze hebben specifieke noden en laten daarom een website volledig op maat maken. De budgetten daarvoor zijn vaak astronomisch. Websites van multinationals kosten daarmee gemakkelijk honderdduizenden euro’s. De reden? Een volledige ploeg programmeurs gaat aan de slag om de websites volledig van nul te programmeren. Het hoeft geen verdere uitleg dat dit zeer veel geld kost. Wil je zelf een eenvoudige websites met programmatie op maat? Houd dan toch maar snel rekening met een kostprijs van vele duizenden euro’s.

WordPress website

De meeste websites die je tegenwoordig ziet kosten gelukkig niet zoveel geld. Er zijn immers een aantal interessante softwarepakketten op de markt. Deze pakketten maken het mogelijk om een professionele website voor een zelfstandige, kmo of vereniging te ontwikkelen zonder je spaarvarken de nek om te wringen. We laten even de websites van grote multinationals, banken en internationale online shops even ter zijde. Dan zien we dat de meeste websites gemaakt worden met software zoals WordPress, Yoomla of Drupal. Elk van deze programma’s heeft zijn voor- en nadelen. Wel mogen we stellen dat ze hun deugdelijkheid al meer dan bewezen hebben. Wij maken dus gebruik van dergelijke software om jouw website aan een interessante kostprijs te maken.

Voordelen WordPress website laten maken

  • Wereldwijd werken er op elk moment programmeurs aan de code van WordPress of van extra uitbreidingsmodules. Met WordPress ben je dus altijd mee met de laatste ontwikkelingen.
  • Niet tevreden van je webmaster? Je kan je website altijd overbrengen naar een andere webmaster die je WordPress website kan beheren en updaten.
  • Meer dan 33% van alle websites ter wereld draaien op WordPress. Dat zijn heus niet allemaal kleine sites. Tienduizenden professionele website ontwikkelaars wereldwijd betrouwen dus op WordPress.
  • Je wilt je website nadien zelf aanpassen? Je vindt online heel wat info die je verder op weg kan helpen.